Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Wyoming

Proprietate de vânzare în Wyoming

Se învecinează la nord cu Montana, la est cu Dakota de Sud și Nebraska, la sud cu Colorado, și spre vest cu Utah și Idaho.

Wyoming nu mai era cunoscută de SUA, ci este o bijuterie ascunsă și ar putea fi un loc interesant în căutarea unei proprietăți de vânzare în Wyoming.

Wyoming este oficial cunoscut sub numele de "statul egalității", dar are și alte porecle neoficiale, inclusiv "Cowboy State" și "Big Wyoming". Este cel de-al zecelea stat cu cea mai mare suprafață, dar este și statul cel mai puțin populat și cel de-al doilea stat cu cea mai mică densitate populată.

Populația din Wyoming este de aproximativ 585.501 de locuitori, aproximativ aceeași populație ca și orașul Albuquerque. Wyoming oferă multe frumuseți naturale, o economie sănătoasă și piața imobiliară din Wyoming este în plină expansiune. Fiți primul care este plin de oportunități și vin aici pentru a găsi proprietatea dvs. de vânzare în Wyoming.

Wyoming are o rată a șomajului care se aliniază la media națională. În martie 2018, a fost de 3,9%. Cele mai multe locuri de muncă în Wyoming sunt pentru guvernul federal sau guvernul de stat și ospitalitatea de locuri de muncă.

Piața imobiliară din Wyoming este la fel de puternică, dar are calități unice în comparație cu alte state.

Proprietate pentru prețurile de vânzare în Wyoming sunt în jurul valorii de media națională, chiar și în orașele sale mai mari. S-ar putea să credeți că nu este suficient de bun, dar poate fi un semn excelent. Anul trecut, valorile disponibile în Wyoming au crescut cu 1%. Acest an este de așteptat să atingă 1,5%.

În ciuda acestui fapt, piața imobiliară din Wyoming suferă de fapt. Ultimul trimestru din 2017, Wyoming sa comportat suficient pentru a compara cu restul națiunii.

Majoritatea locuințelor din Statele Unite sunt case de o singură familie, peste 65% din case. Aceasta este probabil o cauză a rurala larg răspândită a statului.

Cheyenne este cea mai mare zonă metropolitană din stat și este încă formată în principal din case de o singură familie. Cheyenne are o populație de 65.000.

Wyoming oferă câteva locuri de trai: de la orașe mici până la solitudine absolută.

Rock Springs este unul dintre locurile cele mai bune de a trăi în Wyoming. Zona este bogată în resurse naturale care oferă locuri de muncă.

Ceva unic în Rock Springs este o vârstă mijlocie scăzută. Orașul este destul de tânăr în comparație cu alte orașe din stat. Vârsta medie a Rock Springs este de 35 de ani. Colegiul comunitar al orașului Wyoming de Vest.

South Park, Wyoming, este clasat ca primul loc de a trăi într-o nișă. Micul oraș, situat în județul Teton, are o valoare imobiliară foarte ridicată.

În piața imobiliară din Wyoming, există o multitudine de opțiuni în căutarea proprietății dvs. de vânzare în Wyoming. Statul bogat în industrie oferă salarii corecte și prețuri scăzute ale locuințelor atât în ​​comunitățile metropolitane, cât și în cele rurale. Nu există nimic care să nu fie în proprietate asupra proprietății de vânzare în statul Wyoming.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 15318

DE VÂNZARE Teren agricol, Wyoming, Cheyenne, Cheyenne, Cheyenne

21,091.71RON
DE VÂNZARE
Teren agricol

185.81 m²
Oportunitate de aur pentru nAţi la propriu un teren rezidential
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB